sadaya Kategori
EN

Simulasi Art TCP

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Simulasi Art TCP

Simulasi Art TCP

Tempat Asal: Nanjing, Jiangsu, Cina
Ngaran Brand: Beildia
Number Model: Simulasi Art TCP


panalungtikan
gambaran

TCP (Plancén Semén Téma)-patung semén mortir semén (pondok pikeun semén langsung semén) mangrupikeun bahan wangunan plastik pisan. Éta tiasa dianggo ngadamel rupa-rupa batu plastik alami, séréal kai, awi, jsb dina situs. Éta ngeusian saimbang ageung di taman-taman hiburan sareng di industri lansekap. Hal ieu dianggo sacara lega di kalolobaan proyék taman di dunya, sapertos Disney, Universal Studios, sareng sajabana téknologi cocog pisan pikeun suasana lingkungan susah sareng budaya tema khusus.


Jéntré Gancang:

TCP langsung langsung dipasang sareng semén khusus, anu sering dianggo kanggo tempat-tempat kerja sareng batu tiruan kalayan bentuk kompléks.

[Cahaya dina Tekstur] gravitasi spésifikna nyaéta 1 / 3- 1/4 tina batu alami, sareng henteu ngadukung témbok témbok tambahan.

[Awet] Diperlakukeun kalayan téknologi agén anti cai, sanés gampang patuh debu. Éta tiasa dibersihkeun salaku édisi anyar sareng gratis-leres saatos dikumbah ku angin sareng hujan.

[Pamasangan saderhana sareng ongkos-gancang] Éta tiasa langsung dipasang tanpa ningal dina témbok. Biaya instalasi ngan ukur 1/3 tina batu alami.

"Nada stabil sareng beunghar" ngawarnaan manual sareng pigmén anu diimpor mastikeun stabilitas warna anu tahan, tahan korosi, résistansi asam sareng alkali, warna seragam dina permukaan batu plastik, warna anu jelas sareng tékstur, rupa-rupa jinis warna, cocog sareng rupa-rupa variasi batu plastik. parasaan primitif sareng amorous aya dina témbok luar.



panalungtikan
Produk Biomédis