sadaya Kategori
EN

Strategi Sabilulungan

Anjeun aya didieu : Imah>Strategi Sabilulungan

Strategi gawé babarengan

Kalayan orientasi industri "amplop gedong héjo prefabricated", beilida mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi utama dina program obor nasional sareng workstation postdoctoral nasional, ngahijikeun r & d, desain, produksi sareng instalasi. Usaha industri GRC internasional anu kasohor perusahaan. , perusahaan sareng Amérika Serikat dupont, dow, Reckli Jerman Wacker, Jerman, Switzerland, kartu barat, sapertos Jepang, kandang perusahaan multinasional pikeun ngadegkeun hubungan kerjasama sareng téknis jangka panjang, sareng janten domestik anu ngarah ka zaha Inggris . Firma Hadid, firma arsitéktur Inggris WAA sareng lembaga desain arsitéktur terkenal internasional (kalungguhan) di lapangan aplikasi GRC pikeun suksés ngawangun kerjasama palisade struktur supplier.The GRC proyék amplop pikeun 2014 konferensi Olimpiade nonoman puseur mangrupikeun kolaborasi klasik sareng desainer Inggris anu misuwur zaha hadid.