sadaya Kategori
EN

Panel amplop Prefabricated

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Panel amplop Prefabricated

Panel amplop Prefabricated

Tempat Asal: Nanjing, Jiangsu, Cina
Ngaran Brand: Beildia
Number Model: Panel amplop Prefabricated


panalungtikan
gambaran

Kalayan pamekaran téknologi industri modéren, gedong-gedong gedong tiasa didamel di tumpak sareng pakakas sapertos produksi mesin. Salami komponén wangunan prefabricated diangkut ka tempat konstruksi sareng dirakit.

Wangunan prefabricated mimiti ngahudangkeun suku masarakat dina awal abad ka-20 sareng tungtungna nyatana di taun 1960-an. Inggris, Perancis, Uni Soviét jeung nagara séjén nyieun usaha munggaran. Kusabab laju konstruksi gancang sareng biaya produksi séhat bangunan prefabricated, aranjeunna gancang dipopulerasi di sakumna dunya.

Panampilan wangunan awal anu rada ketat sareng seragam. Salajengna, jalma-jalma ngadamel perbaikan dina desain, ningkatkeun kalenturan sareng variasi, ku kituna gedong prefabricated tiasa ngawangun teu ukur di kumpulan, tapi ogé dina gaya anu beunghar.


Jéntré Gancang:

I. Fungsi sareng Kauntungan GRC Ngawangun Protéksi Exterior Dipasang

Produk periferal GRC tiasa dipélemasi dina kapang, bentuk, warna, tékstur, jsb.

1. Struktur perlindungan periferal ngawengku: témbok exterior, hateup, jandéla sisi, panto luar, jsb.

2. Struktur périferal dipaké pikeun ngahijikeun hiasan préparasi exterior sareng pelestarian panas pikeun nolak angin sareng hujan, parobahan suhu, radiasi surya, jsb.

3. Fungsi: Cai mibanda sipat pelestarian panas, insulasi panas, anti cai, buktina Uap, résistansi seuneu, daya tahan, beberesih diri, jsb.

4. Éta tiasa dibagi kana struktur kandang tunggal-bay sareng struktur kandang terpadu multi-bay.

5. Éta tiasa dibagi kana sistem mékanisme lapisan tunggal sareng sistem struktur komposit multi-lapisan. Lapisan luar mangrupikeun lapisan pelindung, tengah nganggo bahan pelestarian panas nyalira, sareng lapisan batin mangrupikeun lapisan permukaan jero.

6. Unggal lapisan ngagunakeun rorongkong salaku struktur ngadukung atanapi lapisan pelindung batin salaku pertahanan struktur;


Fungsi utama sareng kaunggulan wangunan GRC nyaéta:

(1) Rarancang disédah.

Ayeuna, desain padumukan teu aya hubunganana sareng paménta perumahan, sareng seueur tembok beban, rohangan leutik, pisah paéh, sareng rohangan di kamar teu tiasa dibagi sacara pisah. Tapi, imah prefabricated tiasa kabagi kana kamar alit dina aula atanapi kamar ageung di aula alit numutkeun kabutuhan warga. Salah sahiji masalah inti kamar badag anu fleksibel di gedong padumukan nyaéta gaduh témbok partisi cahaya anu cocog. GRC, GRG, GRP sareng bahan anyar anu sanésna mangrupikeun bahan anu pangsaéna pikeun panél témbok exterior, témbok partisi, siling ditunda sareng hiasan témbok interior.

(2) Modernisasi fungsional

Wangunan katutup PC-GRC ngagaduhan fungsi ieu:

1. Perlindungan lingkungan sareng henteu aya polusi. Tembokna ngagaduhan fungsi pembersihan sareng purun hawa.

2. Tembok exterior énergi ngahemat gaduh lapisan insulasi termal pikeun maksimalkeun pemanasan dina usum tiis sareng ngirangan konsumsi hawa dina hawa usum panas;

3. insulasi sora ningkatkeun fungsi kedap témbok sareng panto sareng jandéla. Bahan insulasi termal ngagaduhan fungsi nyerep sora, ku kituna kanggo nyayogikeun lingkungan sepi di kamar sareng nyegah gangguan tina bising luar.

4. Pencegahan seuneu sareng api seuneu pikeun nyegah panyebaran atanapi panyebaran seuneu;

5. Pangurangan mékanisme beurat gedong sareng ningkatkeun sambungan fleksibel fabrikasi;

6. Penampilan anu indah henteu ngabutuhkeun méwah, tapi adul jelas sareng béda, sareng moal rengat, cacad atanapi luntur saatos nganggo jangka panjang.

7. Ékspansi anu saéusna nyayogikeun kaayaan anu hadé pikeun pawon sareng toilet ka dilengkepan ku rupa-rupa fasilitas sanitasi;

8. Eksténsitas anu saé pikeun ningkatkeun kamungkinan nyiptakeun alat listrik anyar, alat komunikasi, alat-alat hemat, jsb.

(3) pabrik pabrik

Hésé pisan pikeun permukaan luar gedong tradisional pikeun ngahasilkeun rupa-rupa pola éndah gumantung kana konstruksi situs, sareng cet warna anu dicét moal nunjukkeun bédana warna sareng moal luntur kanggo waktos anu lami. Sanajan kitu, panél témbok témbok GRC direncanakeun tiasa gampang ngalakukeun ieu ngalangkungan kapang, nyemprot mékanis, nanotéhnologi, téknologi baking gelombang mikro sareng téknologi sanés. Bahan insulasi bulk lengkep diganti ku bahan terpadu PC-GRC; Lumbung bumbung, baja baja anu ngagabung, rupa-rupa gantungan logam sareng panyambungna sadaya produksi mékanis kalayan dimensi akurat. Panel lanté sareng hateup ogé disiapkeun dina pabrik-pabrik pikeun ngagampangkeun konstruksi. Bahan jero ruangan sapertos dewan gypsum, bahan panutup lantai, papan gantung siling sareng anu sanésna tiasa diproduksi nganggo garis produksi pajeulit. Salian ti éta, dina prosés produksi pabrik, indéks kinerja bahan-bahan sapertos kakuatan, tahan seuneu, tahan ibun, tahan hawa, insulasi sora sareng pelestarian panas tiasa dikawasa iraha waé.

Imah dianggap janten pakakas anu ageung, sareng bahan wangunan PC-GRC modéren mangrupikeun komponén pakakas ieu. Kualitas bagian ieu tiasa dijamin ngaliwatan produksi industri anu ketat, sareng bumi anu dipasang tiasa nyumponan syarat-syarat hanca.

(4) konstruksi

Kusabab pentingna wangunan dirakit PC-GRC diréduksi ku satengah dibandingkeun sareng gedong tradisional, pondasi saderhana. Saatos komponén wangunan prefabricated dikirim ka pabrik, para buruh di situs ngumpul aranjeunna dumasar gambar. Operasi baseuh ageung sapertos leutak, plastering sareng wangunan témbok moal muncul dina situs éta. Konstruksi PC-GRC konstruksi aya kaunggulan di handap ieu:

1. Kamajuan gancang, tiasa dikirimkeun dina waktos pondok;

2. Angkatan tenaga kerja ngirangan, sareng operasi silang parantos gampang sareng teratur;

3. Masing-masing prosedur kerja tiasa pariksa katepatan sapertos instalasi alat pikeun mastikeun kualitas;

4. Situs konstruksi gaduh bising, kurang bahan bulk sareng kirang miceunan sareng miceunan limbah, anu mangpaat pikeun perlindungan lingkungan;

5. Biaya konstruksi ngirangan.



panalungtikan
Produk Biomédis