sadaya Kategori
EN

Sisikian kai GRC

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Adat GRATIS tungtung luhur>Sisikian kai GRC

Sisikian kai GRC

Tempat Asal: Nanjing, Jiangsu, Cina
Ngaran Brand: Beildia
Number Model: Gandum kai katara GRC


panalungtikan
gambaran

GRC (Kaca Serat Wulang Re Informed) ogé disebut GRC. Ngaranna Cina mangrupikeun konkrit serat serat kaca. Ieu mangrupikeun bahan komposit anu nganggo mortir semén salaku bahan dasar sareng serat kaca alkali-tahan salaku bahan tulangan. Dina waktos anu sami, éta ogé kalebet rupa-rupa aditif pikeun ningkatkeun kamampuan, pigmén, sareng sajabana prosés manufaktur GRC unik pisan. Beton serat siap anu disemprot dina témplat nganggo tékstur anu saé, anu tiasa mastikeun produk pikeun ngahontal kakurangan anu alus, kakuatan sareng résistansi retakan. Kualitas produk sahingga ngahasilkeun béda pisan tina prosés daubing konkrit biasa. Di Éropa sareng Amérika, lapisan GFRC lapisan tunggal dianggo kalayan témbok hiasan témbok exterior.

proses produksi:

Petunjuk prestasi:

Performance Syarat Indikator
Kekuatan sabanding tina kakuatan kakuatan / MPa Rata-rata nilai 7
Blok minimum tunggal 6.2
Kakuatan ditungtut kakuatan / MPa Rata-rata nilai 18
Blok minimum tunggal 15
Kakuatan Dampak / kJ / M2 8
Dompet volume (garing) / g / cm3 1.8
diserep cai 14
Rintangan katirisan Saatos 25 siklus beku-cair, henteu aya delaminasi, spalling sareng fénomena karusakan anu sanés.


Jéntré Gancang:

1. Palastik. Ngagunakeun pinuh ku téknologi modél taneuh tilu diménsi tilu, ku kituna produk tiasa akurat dina posisi pemodelan, sareng dina waktos anu sami tiasa nganyatakeun pangaruh hiasan arsitéktur sareng karakteristik rupa dina warna, modél atanapi tékstur.

2. Kinerja panyalindungan permukaan anu lumayan. Ku ngadopsi sistem panyalindungan anu komprehensif, fungsi anti-fouling sareng beberesih diri direalisasikeun bari fungsi waterproof permukaan produk dijamin, sareng daya tahan pangaruh hiasan arsitéktur ningkat.

3. ketahanan anu hébat. Serat PVA elastis anu luhur dianggo salaku bahan penegangan tambahan pikeun lapisan struktural GRC, sareng serat PP dibantuan ningkatkeun daya tahan microcracking tina lapisan permukaan, sahingga ningkatkeun daya tahan produk sareng manjangkeun umur jasa wangunan.

4. Tembok sareng ipis témbok. Penemuan éta tiasa nyadar ciri-ciri pelat ageung sareng témbok ipis, tiasa ngirangan pisan gedong-gedong beban, ngaktifkeun produk pikeun dilarapkeun dina témbok luar gedong-gedong luhur, nyababkeun bentuk wangunan sacara fleksibel sareng tékstur umum anu namina.

5. Konservasi énergi sareng pangurangan édisién: dibandingkeun sareng struktur kandang anu sanés, GRC meakeun tanaga anu langkung énérgi dina prosés manufaktur sareng pamasangan. Sarjana Jepang parantos ngabandingkeun émisi karbon antara témbok GRC sareng témbok beton bertulang, sareng panggunaan tembok témbok GRC tiasa ngirangan émisi karbon ku 30%.

panalungtikan
Produk Biomédis