sadaya Kategori
EN

Format panel

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Format panel

Panel Terpadu Terpaduana

Tempat Asal: Nanjing, Jiangsu, Cina
Ngaran Brand: Beildia
Number Model: Panel Terpadu Terpaduana


panalungtikan
gambaran

Plat lempeng industri (piring gampang-diwangun) mangrupikeun bahan dumasar-semén kakuatan tinggi kalayan kakuatan anu luhur, kateguhan tinggi sareng kerentanan anu luhur. Prinsip persiapan dasarna nyaéta pikeun ngaleutikan porosity sareng microcracks dina materi ku ningkatkeun fineness sareng aktivitas komponén jaringan sareng henteu nganggo agrégat kasar, ku kituna pikeun kéngingkeun kakuatan ultra-tinggi sareng daya tahan anu tinggi. Kinerja anu alus, struktur beurat cahya, teu kedah batang baja sareng dukungan sanés, antarmuka langkung tipis, bentang langkung panjang, beurat cahya sareng keanggunan, sareng seueur inovasi. Plat lempeng industrialisasi (piring anu gampang diwangun) nyaéta piring beton anu kinerja tinggi kalayan spésifikasi standar sareng ukuran anu diproduksi ku garis produksi otomatis nyumponan syarat produksi nganggo bahan baku UHPC sareng bahan baku GRC-kakuatan tinggi. Wangun utama kalebet tapi henteu dugi ka piring datar sareng lempeng lempeng. Numutkeun syarat proyék rékayasa anu dilarapkeun kana pelat standar, piring datar tiasa ngagaduhan kadar anu bentukna kosong, sedengkeun piring kalayan ukuran anu pas (20% ~ 30%) tiasa ngagaduhan kurva atanapi bentukna tangtu. Dewan standar industrialisasi (papan anu gampang dibina) mangrupikeun tipeu anyar anu "batu" standarisasi anu dilakukeun ku perusahaan ngalangkungan garis produksi sanggeus taun panalungtikan sareng pamekaran. Bahanna anu ramah lingkungan sareng bébas radiasi, sareng mangrupikeun piring hiasan anu butuh alam, nyalurkeun hakekat sareng nyebarkeun alam. Bisa dipaké pikeun ngawangun témbok exterior, panél hiasan interior, sareng sajabana kusabab kakuatanana tinggi, résistansi ngagem tinggi, daya tahan tinggi, spésifikasi lempeng sareng ciri-ciri sanés, Beilida parantos ngembangkeun sababaraha sistem instalasi anu aman, sederhana sareng gancang pikeun nyumponan rupa-rupa kabutuhan proyek. Dewan standar industrialisasi (papan anu gampang dibina) mangrupikeun produk anu dikembangkeun ku BILIDA pikeun ngawangun garis Déwan standarisasi, anu nyumponan rupa-rupa kaperluan gedong. Ku ngahijikeun téknologi kontrol numerik anu aya di dunya, gedong henteu dugi ka bahan permukaan anu gampang, sareng bentuk wangunanna tiasa dirobih deui. Papan standar industrialisis (papan anu gampang dibina) nyayogikeun kamungkinan anu henteu terbatas pikeun gedong anu bakal datang sareng janten bahan dasar pikeun gedong anu bakal datang.


Jéntré Gancang:

Ciri-ciri Propertiesft

batu

Veneer aluminium

UHPC

GRC

beurat

60 - 100kg / rtf

10 - lfikg / nf

35 - 8Ckg / rrf

30 - 7Ckg / nf

Pamodelan & Fungsi

Rata-rata datar sesah mre

pikeun neruskeun & panel anu teu teratur sareng melengkung, pisan pisan

Nambutan datar ani m Bérk dibédakeun dina ccaplex profésional prof ile sareng hypexboloid surfAoe

Muncang sh4)ing »tiasa ngawujudkeun sagala jinis bentuk rumit sareng hypeiboloid

Ifold Shaping, ctti sadar kana sagala jinis bentuk kompléks sareng hypexboloid

Ukuran & Ukuran

Sttllsiz ^ panangan panél sirgle <Ini2

ifedfaM ukuran, panel papan skgle <2rrf

Ukuran ageung, panel tunggal t4) to4ffn2 atanapi Ka luhur

Lar ^ sis »sirgle pttsl <Drr?

Tekstur Permukaan

asli

IfetAllfe

Tekstur sareng Colcrftil

Tékstur sareng CokrfUl

Lingkungan panyalindungan

Sumberdaya Nm-renmble ^ hftraRil toenvircnent

High fflergr-consuapt im dina produksi sareng ngolah * najis

Énergi low-eonsuBpt i dina jvoductia ^ n »-polluti«

Lor ene rgy-conaumpt ion inproducticn, n »-polhitim

Sat ety (Status paranti)

Fragile ^ gagal gagal tanpa peringatan

Gampang deforat gaduh foilure ductile

(bodog jeung deuih henteu e & sy todefttM hare omfen gagal duktus

(bodog jeung deuih henteu é & te te pangleuleusna ti antara mamingan

Kasanggupan

Nstuml aftorial .gmddtnHUty

ifetelUc mtarial ^ MngednbHity

frtttdmtilipesawatYfaelifeq)ka 200years

Cekap GStdial gxddxEability

Cara Ngabenerkeun

Gantung garing / tukang baut

Riwetinfflxnding

Gantung garing / tukang baut / tukang baja cawuran cukur baja

Gantung garing / tukang baut / tukang baja fran cawectim

Fireproof

ClafisA

kelas A

kelas A

kelas A

Mxhilus élastisitas

0.8xl0 ^ / mm *

0.7xl(Wmm *

0.4x10 ^ / 0101 *

0.2xl0Wmm,

Modulus tina beubeulahan

N8MPa

50-12fiMPa

^ 30MPa

N ISiPa. Ductility alus

Poisson Rasio

a 12&

(133

0.2

(12


panalungtikan
Produk Biomédis