sadaya Kategori
EN

News Company

Anjeun aya didieu : Imah>wartos>News Company

Ngagungkeun sacara suksés ngeunaan desain témbok langsing (Shanghai) forum summit!

Waktos: 2013-11-22 Hit: 19

Desain témbok langsing (Shanghai) forum gempungan "desain sareng panilitian témbok langsing ngawangun luhur" ditaja ku lembaga desain arsitéktur modern modern wétan desain arsitéktur wétan sareng lembaga panaliti., Ltd., Asosiasi Cina ngawangun gedong Pintu témbok sareng jandéla ahli sareng majalah seni gedong suksés lekasan dina 16 Nopémber 2013 di balai sains Shanghai.

Gempungan ieu ngahijikeun para ahli témbok langsir, arsiték sareng desainer di bumi sareng di mancanagara pikeun ngabahas mendakan trend pangwangunan desain témbok témbok luhur-luhur. Konperénsi éta dihadiran leuwih ti 500 urang ogé mangrupikeun puncak khusus panggedéna di Cina. Salaku pangatur, perusahaan kami parantos ngahontal hasil anu saé dina publisitas perusahaan sareng bakat diajar.

Salila puncak éta, pamilon nyarioskeun témbok témbok langsir kana pamekaran numutkeun pamikiran énggal, multi-perspektif sareng diskusi lintas lapangan sareng interaksi, jero dianalisa kaayaan ayeuna sareng trend pangembangan industri téma témbok, sareng masihan analisis lengkep ti téknologi bahan dumasar kana kasus rékayasa khusus. Topik utami nyaéta: "Desain Konsep Tembok Arsitektur Tembok", "Pangwangunan sareng Évolusi tina Arsitéktur Shanghai", "Desain sareng Pangwangunan Tembok Khusus Tembok Warga Anyar Urang", "Non-linear Curtain Wall Roof", "Desain sareng Konstruksi Proyék Kompléks Bentuk "," Aplikasi Badak sareng BIM Software di Komplek Bentuk ", sareng sajabana ngeunaan arsitéktur non-linier, laporan kuliah ngeunaan téknologi digital nyarioskeun proyék perusahaan urang sababaraha kali sareng masihan pikasieuneun anu luhur. Profesor Long Wenzhi Tiongkok Ngawangun Tembok Tembok sareng Parantos Desain Ahli Jendela, nyandak Tianjin Port Project perusahaan kami salaku conto, sacara tegas ngenalkeun aplikasi GRC non-linier ngawangun témbok témbok langsing.

Chen Wei, diréktur téknis perusahaan kami, ogé mangrupikeun pidato tamu sareng masihan pidato ngeunaan "GRC kulit ngajantenkeun arsitéktur éndah". Biantara ieu parantos narik seueur jalma dina industri pikeun nengetan GRC sareng belinda.

Laporan nunjukkeun yén GRC, salaku témbok témbok anorganik anu paling ageung ngembang dina abad ka-21, parantos janten bahan kulit anu ciri khas tina jaman éta kusabab citakan cangkang ipis, spésifikasi super-ageung, sendi fleksibel. acuan sawenang sareng rute jaminan téknis 50 taun, kitu ogé téknologi héjo sareng low-karbon sareng kauntungan aplikasi.

Salami puncak, desainer, arsiték sareng ahli témbok langsing nunjukkeun minat anu saé pikeun bahan Belinda sareng GRC. Ieu ogé saluyu sareng pentingna partisipasi perusahaan dina kagiatan ieu: éta nyorong belida pikeun terus-terusan ngamajukeun bahan sareng téknologi anyar, ngawangun énergi-témbok sareng sistem témbok langsing-karbon, nyiptakeun lingkungan kualitas luhur, sareng janten sadunya "E-GRC" panyayapan jasa sistem ékologis pangropéa héjo.

Abdi ogé hoyong hatur nuhun ka panitia kanggo masihan belinda platform pikeun nampilkeun produk sareng téknologi anyar. Kuring yakin, belinda bakal diakui ku seueur jalma ti sadaya lapisan kahirupan, nyumbang kana sistem témbok témbok langsing industri, nyiptakeun lingkungan anu éndah, ngajentrekeun industri GRC ka tempat anu énggal, sareng ngajantenkeun belinda janten béntang anyar anu narik dina industri témbok langsing !