sadaya Kategori
EN

News Company

Anjeun aya didieu : Imah>wartos>News Company

Ngagungkeun suksés kasuksésan paméran hiasan arsitéktur internasional Beilida inthe2013 China (Nanjing) !!!

Waktos: 2013-11-12 Hit: 32

Beilida salaku perusahaan berteknologi tinggi di propinsi Jiangsu, Ngalaksanakeun internasional "rencana kasapuluh taun lima", "rencana sawelas lima taun" proyék konci ilmiah sareng téknologi, rencana obor nasional sareng proyék riset ilmiah sanésna, di propinsi jiangsu anyar pergaulan bahan témbok kuat disarankeun, diajak miluan paméran.

Wakil utama kota Nanjing, sekretaris panitia distrik kabupaten Jianye, sekretaris jenderal hiasan gedung asosiasi Cina sareng pamimpin relevan ngadatangan paméran Beilida.

Saatos ngadatangan paméran Beilida, para pamingpin masihan pujian anu luhur ka Beilida sareng ngaharepkeun dina kamekaran hareup, Beilida bakal teraskeun ngalaksanakeun sumanget panaliti sareng pamekaran.