sadaya Kategori
EN

News Company

Anjeun aya didieu : Imah>wartos>News Company

"Sénsalna" kreativitas Arsitéktur

Waktos: 2013-12-12 Hit: 15

Museum Révolusi 1911 kagungan legana konstruksi 22,000 ㎡. Dina proyék ieu, Belinda ngagunakeun 12,400 témbok témbok langsing sareng tékstur batu alami dina permukaan, 200mm tina keringan sareng kontrol konvexitas, 700㎡ daérah kapang tunggal, sareng téknologi perawatan permukaan photocatalyst diterapkeun ka GFRC tina témbok luar. anu ngajadikeun GFRC ngagaduhan ngabersihkeun diri tina diri salaku saé anyar pikeun lami. Desain sakabéh wangunan ngagabungkeun gaya arsitéktur tradisional Cina sareng téhnik ekspresi modéren. Dina kontras warna primér "Chu Red", éta nyorot "groundbreaking" kreativitas arsitéktur sareng nunjukkeun prestasi sajarah jaman révolusi 1911.

Salaku bagian tina proyék perlindungan sareng rehabilitasi kota kuno Wuchang, éta bakal ngiringan fungsi neundeun budaya tinggalan ti Revolusi 1911, pameran sajarah révolusi 1911, panalungtikan sajarah modéren Wuhan, séntral akademik sareng jasa komprehensif , sareng sajabana saatosna, janten tempat anu penting pikeun "perayaan ulang taun révolusi 1911", dasar penting pikeun pendidikan tradisi révolusionér sareng bentang pakotaan anu énggal anu sumanget sumanget Wuhan.