sadaya Kategori
EN

News Company

Anjeun aya didieu : Imah>wartos>News Company

Beilida meunang gelar "pasangan anu paling hadé" Bima SOHO

Waktos: 2013-12-06 Hit: 17

Dina dinten ayeuna, "kongres muji Milky SOHO" parantos ngalaksanakeun di situs SONGO Beijing Milky, perusahaan kami boga untung milu ngawangun dina proyék ieu, sareng menang gelar "pasangan anu pangsaéna". Kuring reueus pisan kanggo karyawan Beilida, éta mangrupikeun pédah anjeun anu nyiptakeun mujijat arsitéktur ieu.