sadaya Kategori
EN

News Company

Anjeun aya didieu : Imah>wartos>News Company

Beilida Ngawangun "Spasi Katilu Tangshan" Panel Tembok GFRC

Waktos: 2013-12-09 Hit: 11

Proyék anu aya di Kota Tangshan, nutupan wewengkon 12000m2. Desain ieu akalna, struktur stélok dislokasi, pelat balok balok cantilevered gedé.