sadaya Kategori
EN

News Company

Anjeun aya didieu : Imah>wartos>News Company

Beilida Ngawangun Panel Tembok GFRC kanggo Pusat Olimpiade Nonoman Nanjing

Waktos: 2012-12-05 Hit: 42

Proyék Pusat Pemuda Nanjing di wétaneun distrik Jianye, Kota Nanjing, nyanghareupan danau. Desain proyék ieu ti Zaha Hadid, pusat mangrupikeun tempat sailing rohangan, éta hartosna "nonoman ngumbara jauh-jauh". Proyék ieu mangrupikeun hardest pikeun ngadukung gedong pikeun Pusat Olimpiade Nonoman. Proyék éta nyakupkeun daérah 52000m2, daérah gedong sakitar 480000m².

Wangunan utama dikepung dina 110000m2 tina GFRC, sacara pinuh nunjukkeun patung sareng ekspresipikasi GRC dina proyék ieu. Proyék ieu bakal janten gedong Landmark paling modern di Nanjing nalika éta réngsé.