Të gjitha kategoritë
EN

Bashkëpunimi Strategjik

Ti je ketu : home>Bashkëpunimi Strategjik

Bashkëpunimi strategjik

Me orientimin industrial të "zarfit të personalizuar të parafabrikuar të ndërtesës së gjelbër", beilida është një ndërmarrje kryesore e teknologjisë së lartë në programin kombëtar të pishtarit dhe një stacion pune kombëtar postdoktoral, duke integruar R & D, dizajnimin, prodhimin dhe instalimin. Si një ndërmarrje ndërkombëtare e njohur GRC , kompania me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dupont, dow, Reckli Germany Wacker, Germany, Zvicra, card card, të tilla si Japonia, kafazi i kompanive shumëkombëshe për të krijuar një marrëdhënie afatgjatë të bashkëpunimit të biznesit dhe teknikës, dhe të bëhet një vendas që çon në zaha britanike . Firma Hadid, firma arkitekturore britanike WAA dhe instituti tjetër i famshëm arkitektonik ndërkombëtar (zyra) në fushën e aplikimit të materialeve GRC për bashkëpunim të suksesshëm në ndërtimin e strukturës palisade të furnizuesit. Projekti i zarfit GRC për qendrën e konferencave të Lojërave Olimpike të Rinisë 2014 është një bashkëpunim klasik me stilisti i njohur britanik zaha hadid.