Të gjitha kategoritë
EN

Kompania News

Ti je ketu : home>Lajme>Kompania News

Festoni ngrohtësisht suksesin e konferencës së samitit në hartimin e mureve të perdes (Shanghai)!

Koha: 2013-11-22 Goditjet: 19

Forumi i samitit të dizajnit të mureve të perdeve (Shanghai) dhe "hulumtim i murit me perde të ndërtesave të fundme" të bashkë-sponsorizuara nga instituti modern i arkitekturës urbane të projektimit arkitektonik dhe studimit arkitektonik të Kinës në lindje., Ltd. Ekspertët e dyerve dhe dritareve të murit të perdes dhe revista e arteve të ndërtimit përfunduan me sukses në 16 nëntor 2013 në sallën e shkencës në Shanghai.

Ky samit bashkon ekspertë të mureve të perdeve, arkitektë dhe stilistë brenda dhe jashtë vendit për të diskutuar në thellësi tendencën e zhvillimit të ardhshëm të modelit të mureve të perdesve të ndërtesave të fundvitit. Konferenca ku morën pjesë më shumë se 500 njerëz është gjithashtu samiti më i madh special në Kinë. Si bashkë-organizator, kompania jonë ka arritur rezultate të mira si në publicitetin e korporatave ashtu edhe në mësimin e talenteve.

Gjatë samitit, pjesëmarrësit diskutuan mbi mendimin e murit të perdeve për zhvillimin e ndërtesave përmes të menduarit të ri, diskutimet dhe ndërveprimet shumë-perspektive dhe ndër-fushore, analizuan thellësisht situatën aktuale dhe trendin e zhvillimit të industrisë së mureve të perdeve, dhe dhanë një analizë të hollësishme nga teknologjia e materialit bazuar në raste specifike inxhinierike. Temat kryesore përfshijnë: "Dizajnin Konceptual të Murit Arkitektonik të Perdes", "Zhvillimi dhe Evolucioni i Arkitekturës së Shanghai", "Dizenjimi dhe Ndërtimi i Murit të Perdeve të Jashtme të Ndërtimit të Ri të Ri të Popullit", "Jo-lineare Perde Arkitektonike Perde Muri", "Dizajn dhe ndërtimi i projekteve të formave komplekse "," Zbatimi i softuerit Rhino dhe BIM në formën komplekse ", etj. Në arkitekturën jo-lineare, raporti i ligjëratave për teknologjinë dixhitale përmendi shumë herë projektin e kompanisë sonë dhe dha afirmim të lartë. Profesori Long Wenzhi i Kinës që ndërton dyert e mureve të perdeve dhe ekspertëve të dritareve, duke marrë si shembull Tianjin Port Projektin e kompanisë sonë, në mënyrë emfatike prezanton zbatimin e materialeve murale për perde ndërtimi jo-lineare GRC.

Chen Wei, drejtori teknik i kompanisë sonë, ishte gjithashtu një folës i ftuar dhe mbajti një fjalim me temën "Lëkura GRC e bën të bukur arkitekturën". Ky fjalim ka tërhequr shumë njerëz në industri që t'i kushtojnë vëmendje GRC dhe belinda.

Raporti tregon se GRC, si materiali më i madh në rritje me cilësi të lartë përbërës inorganik të perimeve inorganike në shekullin XXI, është bërë një material lëkure me karakteristika dalluese të kohërave për shkak të formimit të saj të hollë të shell, specifikimeve super të mëdha, nyjeve fleksibile, etj. formimi arbitrar dhe rruga e garancisë teknike 21-vjeçare, si dhe teknologjia e saj jeshile dhe karboni i ulët dhe përparësitë e aplikimit.

Gjatë samitit, projektuesit, arkitektët dhe ekspertët e mureve të perdeve treguan interes të madh për materialet e Belinda dhe GRC. Kjo është gjithashtu në përputhje me domethënien e pjesëmarrjes së kompanisë në këtë aktivitet: ajo ka nxitur Belida që vazhdimisht të promovojë materiale dhe teknologji të reja, të ndërtojë sisteme të murit me perde të kursimit të energjisë dhe karbonit të ulët, të krijojë një mjedis me cilësi të lartë dhe të bëhet ofruesi kryesor i sistemit të mirëmbajtjes ekologjike të sistemit të gjelbër "E-GRC" në botë.

Do të doja të falënderoja organizatorët që i dhanë Belinda një platformë për të shfaqur produkte dhe teknologji të reja. Unë besoj se belinda do të njihet nga më shumë njerëz nga të gjitha sferat e jetës, duke kontribuar në sistemin e mureve të perdeve të industrisë së ndërtimit, krijimin e një ambienti të bukur, duke e çuar industrinë GRC në një lartësi të re, dhe duke e bërë belinda një yll të ri marramendës në industrinë e mureve të perdeve !