Të gjitha kategoritë
EN

Kompania News

Ti je ketu : home>Lajme>Kompania News

Festoni ngrohtësisht suksesin e Beilida inthe2013 China (Nanjing) ekspozitë ndërkombëtare e dekorimit arkitektonik !!!

Koha: 2013-11-12 Goditjet: 32

Beilida si një ndërmarrje e teknologjisë së lartë në provincën Jiangsu, duke ndërmarrë "planin e dhjetë pesëvjeçar" ndërkombëtar, "planin e njëmbëdhjetë pesëvjeçar" projekte kyçe shkencore dhe teknologjike, planin kombëtar të pishtarit dhe projekte të tjera të mëdha kërkimore shkencore, në provincën jiangsu të reja shoqata e materialeve murale e rekomanduar fuqimisht, ishte e ftuar të marrë pjesë në ekspozitë.

Zëvendës i madh i qytetit Nanjing, sekretari i komitetit të rrethit të rrethit Jianye, sekretari i përgjithshëm i shoqatës së dekorimit të ndërtesave në Kinë dhe udhëheqësi përkatës vizituan zonën e ekspozitës së Beilida.

Pasi vizituan zonën e ekspozitës në Beilida, drejtuesit i dhanë lëvdata të larta Beilidës dhe shpresuan që në zhvillimin e ardhshëm, Beilida të vazhdonte të mbante përpara frymën e kërkimit dhe zhvillimit.