Të gjitha kategoritë
EN

Kompania News

Ti je ketu : home>Lajme>Kompania News

“Ndjeshmërisht” Krijimtaria arkitektonike

Koha: 2013-12-12 Goditjet: 15

Muzeu i Revolucionit të vitit 1911 ka një sipërfaqe ndërtimi totale prej 22,000. Në këtë projekt, Belinda përdor 12,400 ㎡ panele muri perdesh me cilësi natyrale prej guri në sipërfaqe, 200 mm konkavitet pllaka dhe kontroll konveksiteti, 700㎡ sipërfaqe myk të vetme, dhe teknologjia e trajtimit të sipërfaqes fotokatalizator aplikohet në GFRC të murit të jashtëm, gjë që e bën GFRC të ketë karakteristikat e vetë-pastrimit të të qenurit po aq e mirë sa e re për një kohë të gjatë. Dizajni i përgjithshëm i ndërtesës kombinon stilin arkitektonik tradicional kinez dhe teknikat moderne të shprehjes. Nën kontrastin e ngjyrës fillestare të ndritshme "Chu Red", ajo nënvizon krijimtarinë arkitekturore "marramendëse" dhe demonstron arritjet historike të epokës së Revolucionit të 1911.

Si pjesë e projektit të mbrojtjes dhe rehabilitimit të qytetit të lashtë të Wuchang, ai do të marrë përsipër funksionet e ruajtjes së relikteve kulturore të Revolucionit të 1911, ekspozitë e historisë së Revolucionit të 1911, hulumtimit të historisë moderne të Wuhan, shkëmbime akademike dhe shërbime gjithëpërfshirëse etj., pas përfundimit, duke u bërë një vend i rëndësishëm për "festimin njëqindvjeçar të Revolucionit të 1911", një bazë e rëndësishme për edukimin e traditës revolucionare dhe një peizazh i ri urban që mishëronte frymën e Wuhan.