Të gjitha kategoritë
EN

Kompania News

Ti je ketu : home>Lajme>Kompania News

Beilida fitoi titullin "partneri më i mirë" i Milky SOHO

Koha: 2013-12-06 Goditjet: 17

Ditët e fundit, "Kongresi i lavdërimit i qumështit SOHO" ishte duke u zhvilluar në sitin e Pekinit të Qumështit SOHO, kompania jonë ka fatin të marrë pjesë në ndërtimin e këtij projekti dhe fitoi titullin "partneri më i mirë". Jam shumë krenar për punonjësin e Beilida, është puna juaj e palodhur që ka krijuar këtë mrekulli arkitektonike.