Të gjitha kategoritë
EN

Kompania News

Ti je ketu : home>Lajme>Kompania News

Beilida Ndërton Panele Muri Perdesh GFRC për Qendrën Olimpike Rinore Nanjing

Koha: 2012-12-05 Goditjet: 42

Projekti i Qendrës Olimpike Rinore Nanjing në lindje të rrethit Jianye, Qyteti Nanjing, përballë liqenit. Ky model i projektit nga Zaha Hadid, qendra duket si një lundrim me hapësirë, do të thotë "të rinj lundrojnë shumë dhe larg". Ky projekt është ndërtesa më e vështirë për Qendrën Olimpike Rinore. Projekti mbulon një sipërfaqe prej 52000m2, sipërfaqja e ndërtesës është rreth 480000m².

Ndërtesa kryesore është e veshur në 110000m2 të GFRC, duke demonstruar plotësisht skulpturën dhe ekspresivitetin e GRC në këtë projekt. Ky projekt do të jetë ndërtesa më moderne në Monjing kur të mund të përfundojë.