Të gjitha kategoritë
EN

Rreth Beilida

Ti je ketu : home>Rreth Beilida

Beilida u themelua në vitin 1999 me një kapital të regjistruar prej 46 milion juan.Ai ka baza prodhimi dhe prodhimi në rajone të mëdha ekonomike të vendit, me 340,000 metra katrorë ndërtesa fabrike dhe më shumë se 400 të punësuar. Me një vëllim vjetor të shitjeve prej mbi 500 milion juan, është një nga ndërmarrjet ndërkombëtare në shkallë të gjerë profesionale GRC / UHPC / GRG / FRP / TCP ndërmarrjet e përpunimit dhe ndërtimit me një kapacitet prodhues vjetor prej 1.5 milion metrash katrorë. Kjo është një njësi ndërkombëtare e çertifikuar GRCA, njësia nënkryetare e Kinës GRC dhe Njësia e hartimit të standardeve të industrisë së cilësisë GRC.Beilida është një kompani industriale, profesionale, e mekanizuar, inteligjente dhe e bazuar në informacion që integron kërkimin dhe zhvillimin, projektimin, prodhimin, instalimin dhe shërbimin në një strukturë të re zarfi ndërtimi GRC dhe UHPC dhe përbërës shumë funksional të integruar materialet e murit.

Beilida përmes hulumtimeve të thella dhe zhvillimit dhe inovacionit, përdorimit të teknologjisë mikrovalë, teknologjisë nano, një shumëllojshmëri të teknologjisë së fibrave hibride, teknologjisë së shtypjes 3 d, robot inteligjent, etj. Teknologjia e re, zhvilloi me sukses funksionimin, inteligjencën, mbrojtjen e mjedisit, ndërtimin e ri materialet GRC, ndryshuan mënyrën tradicionale të prodhimit dhe instalimin e ndërtimeve, të përdorura me sukses në ndërtesa të mëdha shtëpiake, në ambiente të larta publike - nanjing qendër rinore olimpike, kulturë dhe qendër arti changsha mei sihu, hoteli Macao venecian, qyteti ujor changzhou dino, tangshan hapësira e tretë, yinchuan, salla përkujtimore e revolucionit wuhan xinhai, muzeu përkujtimor qian xuesen, etj; projektet jashtë shtetit përfshijnë vendpushimin argëtues saipan amerikan, xhaminë algjeriane, grupin e perlave të Katarit, etj. teatri i madh janë përdorur gjerësisht në fusha të ndryshme të arkitekturës, duke u bërë modeli dhe pionieri i shekullit kinez ndërmarrjet udhëzuese dhe emri i markës së industrisë GRC.

Në vitin 2008, biraeta u dha ndërmarrje e jashtëzakonshme nga shoqata ndërkombëtare GRC, dhe në vitin 2015, biraeta u dha çmimi global kampion i industrisë GRC nga shoqata ndërkombëtare GRC.

PSE ZGJIDH SHBA

Nanjing BeiLiDa New Materials System Engineering Co., Ltd.

OUR FABRIKE