сите категории
EN

Панел за формати

Ти си тука : Дома>Производ>Панел за формати

Интегриран панел на префабрикувани

Место на потекло:Нанџинг, iangиангсу, Кина
Бренд име:Билдија
Број на моделот:Интегриран панел на префабрикувани


Испраќам барање
Опис

Индустриска стандардна плоча (лесна за конструирање плоча) е ултра-цврст цемент-базиран материјал со голема јачина, голема цврстина и голема и мала порозност. Неговиот основен принцип на подготовка е да се минимизира порозноста и микрокракците во материјалот со подобрување на финоста и активноста на компонентите на ткивата и да не се користи груб агрегат, за да се добие ултра-висока јачина и висока издржливост. Одлични перформанси, мала тежина структура, нема потреба од челични шипки и други потпори, потенки интерфејс, подолг распон, мала тежина и елеганција и поголема иновација. Индустријализираните стандардни плочи (лесни за конструирање плочи) се бетонски плочи со високи перформанси со стандардни спецификации и големини произведени од автоматски производни линии кои ги исполнуваат барањата за производство користејќи суровини UHPC и суровини од GRC со голема јачина. Главните форми вклучуваат, но не се ограничени на рамни плочи и цврсти плочи. Според барањата на инженерските проекти што се применуваат на стандардни плочи, рамните плочи можат да имаат застареност на едноставни форми, додека плочите со соодветен дел (20% ~ 30%) може да имаат одредени криви или форми. Индустризирана стандардна табла (лесна за конструирање табла) е нов вид стандардизиран „камен“ произведен од компанијата преку производни линии по години на истражување и развој. Материјалот е еколошки и без зрачење и е декоративна чинија што ја зема природата, ја обновува природата и ја надминува природата. Може да се користи за градење надворешни wallsидови, внатрешни украсни панели, итн. Поради својата голема јачина, висока отпорност на абење, висока издржливост, големи спецификации на плочи и други карактеристики, Beilida има развиено различни безбедни, едноставни и брзи системи за инсталација за да ги исполни разни потреби на проектот. Индустризирана стандардна табла (лесна за конструирање табла) е производ развиен од BILIDA за изградба на склопување за стандардизација на згради, која одговара на различните потреби на зградите. Со комбинирање на врвната технологија за нумеричка контрола во светот, зградата повеќе не е ограничена на едноставни површински материјали, а формата на зградата е попроменлива. Индустријализираните стандардни табли (лесни за конструирање плочи) овозможуваат бесконечни можности за идните згради и се основните материјали за идните згради.


Брза детали:

Карактеристики за кражба на својства

Камен

Алуминиумски фурнир

UHPC

GRC

Тежина

60 - 100kg / rtf

10 - lfikg / nf

35 - 8Ckg / rrf

30 - 7Ckg / nf

Моделирање и функција

Главно рамно тешко е

да се заработи & fi нерегуларен и закривен панел, многу мрачен

Слит до рамно ani m peneL се разликува во можните capaplex prof ile и hypexboloid surf Aoe

Мувла sh4)ИНГ »може да ги реализира сите видови комплексни форми и хипеиболоид

Ifold Shaping, ctti ги реализираат сите видови сложени форми и хипекболоид

Димензија и големина

Sttllsiz ^ armgle panel panel <Ини2

големината на ifedfaM, површина на панелот за скок <2rf

Голема големина, единечен панел t4) to4ffn2 или погоре

Лар ^ сис »господин птцл <Др?

Површинска текстура

Природни

IfetAllfe

Текстуриран и Колкстрил

Текстурирана и CokrfUl

Животната средина заштита

Nm-renmble ресурс ^ hftraRil toenvircnent

Висок fflergr-consuapt im во производство и преработка * загаден

Ниско ниво на енергија-eonsuBpt i во jvoductia ^ n »-полути«

Lor ene rgy-conaumpt jon inproducticn, n »-polhitim

Sat ety (статус на неуспех)

Кршлив ^ кршлив неуспех без предупредување

Лесно да се дефораt имаат еластична фолија

(телесен канал) и исто така не е & си todefttM зајак омфен дуктилен неуспех

(телесен канал) и исто така не e & sy teve нодуларен привлече

Нетрпеливост

Nstuml aftorial .gmddtnHUty

ifetelUc mtarial ^ MngednbHity

frtttdmtilifiarYfaelifeq)до 200 години

Интекстичен BStarial gxddxEability

Метод на фиксирање

Супер висина / задно завртка

Riwetinfflxnding

Суво висино / задно завртка / задно челично слабо цефинектим

Сув висечки / заден бомб / заден челичен франк

Огноотпорни

КлафисА

Класа А

Класа А

Класа А

Mxhilus на еластичност

0.8хл0 ^ / мм *

0.7xl(Wmm *

0.4x10 ^ / 0101 *

0.2xl0Wmm,

Модул на Руптури

N8MPa

50-12fiMPa

^ 30МПа

N ISiPa. Добра еластичност

Сооднос на Поасон

да 12&

(133

0.2

(12


Испраќам барање
поврзани со производот