сите категории
EN

компанијата Вести

Ти си тука : Дома>Вести>компанијата Вести

Бејлида гради ГФРЦ Cидни панели за младински олимписки центар во Нанџинг

Време: 2012-12-05 Посети: 42

Проект за младински олимписки центар Нанџинг, источно од областа Jаније, градот Нанџинг, се соочува со езерото. Овој проект на проектот од Заха Хадид, центарот изгледа како пловење во вселената, тоа значи „млади луѓе пловат далеку и широко“. Овој проект е најтежок за поддршка на зградите за Младинскиот олимписки центар. Проектот опфаќа вкупна површина од 52000м2, а зградата е околу 480000м².

Главната зграда е облечена во 110000м2 на ГФРЦ, во целост демонстрирајќи ја скулптурата и експресивноста на ГРЦ во овој проект. Овој проект ќе биде најмодерната обележје на градот во Нанџинг кога ќе може да се заврши.