Kabeh Kategori
EN

Strategi Kerjasama

Sampeyan kene: Omah>Strategi Kerjasama

Nggawe strategis

Kanthi orientasi industri "sampul bangunan prefabricated green green", beilida minangka perusahaan teknologi berteknologi utama utama ing program obor nasional lan workstation postdoctoral nasional, nggabungake r & d, desain, produksi lan instalasi. Minangka industri GRC internasional sing misuwur. , perusahaan kasebut nganggo dupont, dow, Reckli Jerman Wacker, Jerman, Swiss, kertu barat, kayata Jepang, kandhang perusahaan multinasional kanggo nggawe bisnis kerjasama lan teknis kerjasama jangka panjang, lan dadi domestik sing anjog ing zaha Inggris . Firma Hadid, firma arsitektur WAA Inggris lan lembaga desain arsitektur terkenal internasional (kantor) ing lapangan aplikasi GRC kanggo struktur bangunan palisade sukses saka supplier. Proyek amplop GRC kanggo pusat konferensi Olimpiade remaja 2014 minangka kolaborasi klasik karo desainer zaha hadid Inggris sing misuwur.