Kabeh Kategori
EN

Panel amplop prefabricated

Sampeyan kene: Omah>Product>Panel amplop prefabricated

Panel amplop prefabricated

Panggonan Asal:Nanjing, Jiangsu, China
Jeneng Brand:Beildia
Panggil Model:Panel amplop prefabricated


PANALITEN
Description

Kanthi pangembangan teknologi industri modern, omah bangunan bisa digawe ing kelompok lan set kaya produksi mesin. Anggere komponen bangunan prefabricated diangkut menyang situs konstruksi lan dipasang.

Bangunan prefabricated miwiti kanggo narik kawigaten wong ing awal abad kaping-20 lan pungkasane digawe ing taun 1960-an. Britain, Prancis, Uni Soviet lan negara liya nyoba pisanan. Amarga kacepetan konstruksi kanthi cepet lan biaya produksi murah saka bangunan prefabricated, kanthi cepet dipopulerasi ing saindenging jagad.

Katon saka bangunan-bangunan kain sing diraih wiwitan luwih kaku lan seragam. Mengko, wong nambah desain, nambah fleksibilitas lan bhinéka, saéngga bangunan prefabricated bisa dibangun ora mung ing kumpulan, nanging uga nganggo gaya sing sugih.


Cepet Detail:

I. Fungsi lan Keuntungan saka GRC Bangunan Klumpukan Eksternal

Produk periferal GRC bisa macem-macem macem-macem pola, bentuk, warna, tekstur, lsp.

1. Struktur perlindungan periferal kalebu: tembok njaba, atap, jendela sisih njaba, lawang njaba, lsp.

2. Struktur peripheral digunakake kanggo integrasi hiasan fasad njaba lan pengawetan panas kanggo nglawan angin lan udan, owah-owahan suhu, radiasi srengenge, lsp.

3. Fungsi: Nduweni sifat pemeliharaan panas, insulasi panas, anti banyu, bukti kelembapan, resistensi geni, daya tahan, ngresiki dhewe, lsp.

4. Sampeyan bisa dipérang dadi struktur kandhang tunggal-teluk lan struktur kandhang terpadu multi-bay.

5. Iki bisa dipérang dadi sistem mekanisme lapisan siji lan sistem struktur multi-lapisan. Lapisan njaba yaiku lapisan pelindung, sisih tengah nggunakake bahan pengawetan panas sing disemprotake dhewe, lan lapisan jero minangka lapisan permukaan jero.

6. Saben lapisan nggunakake kerangka minangka struktur dhukungan utawa lapisan pelindung internal minangka dhukungan;


Fungsi lan kaluwihan utama bangunan GRC yaiku:

(1) Desain macem-macem.

Saiki, desain omah ora ana gandhengane karo panjaluk omah, kanthi akeh tembok sing nggawa beban, papan cilik, pamisahan mati, lan papan ing kamar kasebut ora bisa dibagi kanthi fleksibel. Nanging, omah prefabricated bisa dipérang dadi kamar cilik ing bale utawa kamar gedhe ing aula cilik miturut kebutuhan warga. Salah sawijining masalah inti kamar gedhe sing fleksibel ing bangunan omah yaiku tembok pemisahan cahya sing cocog. GRC, GRG, GRP lan bahan anyar liyane minangka bahan sing paling apik kanggo panel tembok njaba, tembok partisi, langit-langit sing digantung lan dekorasi tembok interior.

(2) Modernisasi fungsi

Bangunan sing digawe saka PC-GRC duwe fungsi ing ngisor iki:

1. Perlindungan lingkungan lan ora ana polusi. Tembok kasebut duwe fungsi ngresiki lan ngresiki udhara.

2. Tembok njaba energi nduweni lapisan penebat termal kanggo nggedhekake pemanasan ing mangsa lan nyuda panggunaan penyaman udara nalika musim panas;

3. Penebat swara mbenakake fungsi kedhepan tembok lan lawang lan windows. Bahan penebat termal duwe fungsi penyerapan swara, supaya bisa nyedhiyakake lingkungan sing tenang ing ruangan lan nyegah gangguan saka gangguan njaba.

4. Nyegah geni lan retardant api kanggo nyegah panyebaran utawa nyebarake geni;

5. Pengurangan bobote bobote bangunan lan nambah sambungan fleksibel digawe saka kain;

6. Penampilan sing apik ora mbutuhake kemewahan, nanging fase jelas lan khas, lan ora bakal nyusup, cacat utawa ilang sawise nggunakake jangka panjang.

7. Ekspansi sing apik nyedhiyakake kahanan pawon lan jamban supaya dilengkapi macem-macem fasilitas kebersihan;

8. Ekstensif sing apik kanggo nambah kemungkinan nggawe peralatan listrik anyar, peralatan komunikasi, peralatan kanggo energi, dll.

(3) pabrik pabrik

Pancen angel kanggo permukaan njaba gedhung tradisional kanggo ngasilake macem-macem pola sing apik gumantung saka konstruksi situs, lan cat warna sing dicet ora bakal nuduhake warna lan ora bakal suwe saya suwe. Nanging, panel tembok njaba bangunan GRC digawe kanthi gampang nganggo cetakan, penyemprot mekanik, nanoteknologi, teknologi baking gelombang mikro lan teknologi liyane. Bahan penebat akeh diganti karo bahan terpadu PC-GRC; Trofes bumbung, gabung baja ringan, macem-macem gantungan logam lan konektor kabeh produksi produksi kanthi dimensi akurat. Panel lantai lan gendheng uga luwih disiapake ing pabrik-pabrik kanggo nggampangake konstruksi. Bahan ing njero ruangan kayata papan gypsum, bahan panutup lantai, papan gantung langit-langit lan liya-liyane mung bisa digawe liwat garis produksi sing rumit. Kejabi, ing proses produksi pabrik, indeks kinerja bahan kayata kekuatan, resistensi geni, resistensi Fros, resistensi kelembapan, insulasi swara lan pengawetan panas bisa dikontrol nalika sembarang.

Omah kasebut dianggep minangka peralatan sing akeh, lan bahan bangunan PC-GRC modern minangka komponen peralatan iki. Kualitas bagean kasebut bisa dijamin liwat produksi industri sing ketat, lan omah sing dipasang bisa memenuhi syarat-syarat fungsional.

(4) Déwan konstruksi

Amarga pentinge gedhong sing dipasang ing PC-GRC wis suda setengah dibandhingake karo bangunan tradisional, dhasar kasebut digawe. Sawise komponen bangunan prefabricated dikirim menyang pabrik, para pekerja ing situs kasebut ngumpulake miturut gambar. Operasi udan gedhe kayata lumpur, plastering lan bangunan tembok ora bakal katon maneh ing situs kasebut. Konstruksi pemasangan PC-GRC nduweni kaluwihan ing ngisor iki:

1. Kemajuan sing cepet, bisa dikirim kanthi wektu sing cendhak;

2. Tenaga kerja dikurangi, lan operasi silang gampang trep lan teratur;

3. Saben prosedur kerja bisa mriksa akurasi kaya instalasi peralatan kanggo njamin kualitas;

4. Situs konstruksi duwe swara kurang, bahan sing akeh lan kurang sampah lan pembuangan limbah, sing migunani kanggo perlindungan lingkungan;

5. Biaya konstruksi dikurangi.



PANALITEN
Product Related