Kabeh Kategori
EN

Papan Akustik GRG

Sampeyan kene: Omah>Product>Papan Akustik GRG

Panel akustik GRG

Panggonan Asal:Nanjing, Jiangsu, China
Jeneng Brand:Beildia
Panggil Model:Panel akustik GRC


PANALITEN
Description

GRG is fully known in Chinese as pre-cast GlassFibre Renforcd Gypsum. It is a new type of pre-cast decorative material made of superior natural modified gypsum as base material and added with special reinforced glass fiber for gypsum and micro-amount of modified additives. The randomness of its shape makes it the first choice for architects who require personalization. Its unique material composition is sufficient to resist damage, deformation and cracking caused by the external environment. This kind of material can be made into various flat panels, various functional products and various artistic forms, and is currently the most popular replacement product in the decoration field of building materials in the world.

GRG netepi prinsip kanggo nggawe tipis nanging ora kandel. Tingkat bionik + tingkat transmisi swara + tingkat penyerapan swara = 1, nggayuh efek akustik saka balok nduwe swara suwene.


Cepet Detail:

1. Ora ana ubah

Amarga gypsum materi GRG utama ora duwe efek corrosive ing serat kaca, lan tingkat penyisihan garing udan kurang saka 0.01%, produk kasebut bisa dipesthekake duwe kinerja sing stabil, kekiatan, ora krupuk, ora ngalami cacat lan dawa layanan dawa.

2. Bobot entheng

Ketebalan standar saka produk GRG sing rata yaiku 3.2 nganti 8.8MM (bisa ditambahi kanggo syarat khusus), lan bobote saben meter persegi mung 4.9 nganti 9.8KG, sing bisa nyuda bobote bangunan utama lan beban saka komponen.

3. Kekuwatan dhuwur

Eksperimen nuduhake manawa beban fraktur produk GRG luwih saka 1200N, sing kaping 10 luwih dhuwur tinimbang beban fraktur saka 118N papan gypsum JC / T799-1998 (1996).

4. Ambegan

Plat GRG minangka piring kanthi jumlah mikropon sing akeh. Ing lingkungan alami, awak keropos bisa nyerep utawa ngeculake banyu. Yen suhu njero ruangan dhuwur lan kelembapan kurang, papan mboko sithik ngeculake kelembapan ing mikropores; Yen suhu njero ruangan sithik lan asor dhuwur, bakal nyerep kelembapan ing udhara. Pelepasan iki lan ambegan dadi efek "napas". Owah-owahan panyerapan kelembapan lan ngeculake nduweni peran kanggo nyetel suhu relatif njero ruangan lan nggawe mikroklimat sing nyaman kanggo lingkungan kerja lan urip.

5. Nyegah geni

Materi GRG kalebu ing bahan tahan api Kelas A. Nalika ana geni, materi GRG ora mung bisa dadi retardan, nanging uga ngeculake 15% nganti 20% bobot banyu dhewe, sing bisa nyuda suhu lumahing kontak lan nyuda kerugian geni.

6. Perlindungan lingkungan

Bahan GRG ora ana ambune ora enak, lan watesan radionuclide cocog karo bahan hiasan Kelas A standar ing GB6566-2001. Lan kalebu bahan ijo lan mesra lingkungan.

7. Efek akustik sing apik

Asil tes nuduhake yen materi GRG kanthi ketebalan 4MM nembus 500 Hz 23 d 100 Hz 27 db. Gravitasi spesifik sing ana udhara yaiku 1.75, sing memenuhi refleksi akustik profesional. Liwat desain model sing apik, struktur penyerapan swara sing apik bisa dibentuk kanggo entuk insulasi swara lan serapan swara.

8. Siklus pangolahan cendhak

Wektu ngrusak produk GRG mbutuhake wektu 30 menit lan wektu pangatusan mung mbutuhake 4 jam. Mula, wektu pambangunan bisa dipendhet kanthi nemen.

9. konstruksi sing gampang

GRG bisa dibentuk kanthi sewenang-wenang miturut desainer desainer, lan bisa diprodhuksi lan dibagi ing blok gedhe. Kinerja pangolahan ing situs apik, instalasi cepet lan fleksibel, lan pemasangan lancar kanthi gedhe bisa ditindakake kanggo mbentuk wujud lengkap. Khusus kanggo bolongan, busur, pojok lan poin liyane, bisa njamin ora ana kesalahan.

10. Permukaan bahan kasebut lancar lan alus.

Keputihan umume luwih saka 85%, lan bisa diikat karo macem-macem lapisan lan bahan dekorasi permukaan kanggo menehi efek dekorasi sing apik.


PANALITEN
Product Related