Kabeh Kategori
EN

Watu Remaja GRC

Sampeyan kene: Omah>Product>Adat adat GRC sing dhuwur>Watu Remaja GRC

Watu imitasi GRC

Panggonan Asal:Nanjing, Jiangsu, China
Jeneng Brand:Beildia
Panggil Model:Watu imitasi GRC


PANALITEN
Description

GRC (Kaca Serat Kaca Werna Konkrit) uga diarani GRC. Jeneng China yaiku konkrit serat serat kaca. Iki minangka bahan gabungan sing nggunakake mortir semen minangka bahan dhasar lan serat kaca tahan alkali minangka bahan peneguhan. Ing wektu sing padha, uga kalebu macem-macem aditif kanggo nambah kinerja, pigmen, dll. Proses manufaktur GRC pancen unik. Beton serat sing disiapake disemprotake ing template kanthi tekstur apik, sing bisa njamin produk supaya entuk kompak, kekuatan lan resistensi retak. Kualitas produk sing diasilake beda banget karo proses daubing konkrit biasa. Ing Eropa lan Amerika, lembar GFRC lapisan siji digunakake minangka papan hiasan tembok njaba.

Proses produksi:

Indikator kinerja:

PerformanceSyarat Indikator
Kekuwatan proportional utama / MPaNilai rata-rata7
Minimal pamblokiran minimal6.2
Kekuwatan mlengkung pokok / MPaNilai rata-rata18
Minimal pamblokiran minimal15
Kekuwatan efek / kJ / M28
Kapadhetan volume (garing) / g / cm31.8
Penyerapan banyu14
Rintangan pembekuanSawise 25 siklus beku, udakara ora ana delaminasi, spalling lan karusakan liyane.


Cepet Detail:

1. Plastisitas dhuwur. Gunakake teknologi modern model dimensi telung dimensi, supaya produk bisa kanthi nyathet model kanthi akurat, lan ing wektu sing padha, bisa nyatakake efek hiasan arsitektur lan karakteristik penampilan ing warna, model, utawa tekstur.

2. Kinerja perlindungan lumayan sing apik banget. Kanthi ngetrapake sistem pangayoman sing komprehensif, fungsi anti-fouling lan ngresiki dhewe diwujudake nalika fungsi anti banyu lumahing produk kasebut wis dipesthekake, lan kekiatan efek hiasan arsitektur katon apik.

3. Ketahanan sing apik banget. Serat PVA elastis sing dhuwur digunakake minangka bahan peneguhan tambahan kanggo lapisan struktural GRC, lan serat PP dibantu kanggo nambah resistensi mikrocacking lapisan permukaan, saéngga bisa nambah daya tahan produk lan ndawakake umur layanan bangunan.

4. Tembok cahya lan lancip. Penemuan kasebut bisa nyadari ciri-ciri saka piring gedhe lan tembok tipis, kanthi suda bisa ngilangi beban bangunan, supaya produk bisa ditrapake ing tembok njaba bangunan dhuwur, supaya bentuk bangunan fleksibel lan duwe tekstur umume sing penting.

5. Konservasi energi lan pangurangan energi: dibandhingake karo struktur kurungan liyane, GRC nggunakake energi kurang ing proses manufaktur lan instalasi. Ulama Jepang wis nggawe perbandingan emisi karbon ing antarane tembok tembok GRC lan tembok tembok konkrit sing dikuatake, lan panggunaan tembok tembok GRC bisa nyuda pelepasan karbon kanthi 30%.

PANALITEN
Product Related