Kabeh Kategori
EN

Panel format

Sampeyan kene: Omah>Product>Panel format

Panel Integrasi saka Prefabricated

Panggonan Asal:Nanjing, Jiangsu, China
Jeneng Brand:Beildia
Panggil Model:Panel Integrasi saka Prefabricated


PANALITEN
Description

Plat standar industri (piring sing gampang dibangun) minangka bahan dhasar semen kekuatan tinggi kanthi kekuatan sing dhuwur, kekarepan sing dhuwur lan keruwetan sing dhuwur lan rendah. Prinsip persiapan dhasar yaiku nyuda keruwetan lan mikroktracks ing materi kanthi nambah fineness lan kegiatan komponen jaringan lan ora nggunakake agregat kasar, supaya bisa entuk kekuwatan ultra-dhuwur lan daya tahan dhuwur. Kinerja sing apik, struktur bobot entheng, ora butuh bar baja lan dhukungan liyane, antarmuka sing luwih tipis, jengkal luwih dawa, bobot entheng lan keanggunan, lan luwih anyar. Plat standar industrialisasi (piring gampang dibangun) yaiku konkrit beton kinerja tinggi kanthi spesifikasi standar lan ukuran sing diasilake dening garis produksi otomatis memenuhi syarat produksi nggunakake bahan mentah UHPC lan bahan mentah GRC sing dhuwur-kekuatan. Wangun utama kalebu nanging ora winates mung piring rata lan piring padhet. Miturut syarat-syarat proyek engineering sing ditrapake kanggo piring standar, piring datar bisa duwe bentuk bentuk sing kosong, nanging piring kanthi proporsi sing cocog (20% ~ 30%) bisa duwe kurva utawa bentuk tartamtu. Papan standar industrialisasi (papan sing gampang dibangun) minangka jinis "watu" standarisasi sing digawe dening perusahaan liwat garis produksi sawise taun riset lan pangembangan. Bahan kasebut minangka ramah lingkungan lan bebas radiasi, lan piring hiasan sing butuh alam, mulihake alam lan nglalekake alam. Bisa digunakake kanggo bangunan tembok njaba, panel hiasan interior, lan sapiturute amarga kekuwatane dhuwur, resistensi nyandhang sing dhuwur, kekiatan tinggi, spesifikasi plate lan ciri liyane, Beilida wis nggawe macem-macem sistem instalasi sing aman, gampang lan cepet kanggo ketemu karo macem-macem kabutuhan proyek. Papan standar industrialisasi (papan sing gampang dibangun) minangka produk sing dikembangake dening BILIDA kanggo mbangun baris Déwan standarisasi, sing ngrampungake macem-macem kabutuhan bangunan. Kanthi nggabungake teknologi kontrol angka sing dipotong ing jagad iki, bangunan kasebut ora diwatesi mung kanggo bahan permukaan sing gampang, lan bentuk bangunan kasebut bisa diganti. Papan standar industrialisasi (papan sing gampang dibangun) nyedhiyakake kemungkinan tanpa wates kanggo bangunan ing jaman ngarep lan minangka bahan dhasar kanggo bangunan ing mangsa ngarep.


Cepet Detail:

Ciri-ciri Propertiesft

Watu

Veneer aluminium

UHPC

GRC

bobot

60 - 100kg / rtf

10 - lfikg / nf

35 - 8Ckg / rrf

30 - 7Ckg / nf

Pemodelan & Fungsi

Utamane warata angel

kanggo nerusake & panel sing ora teratur lan sudhut mlengkung, kanthi lemu

Irisan menyang flat ani m BpK dibédakaké ing ccaplex prof ile lan surfex hypooboloid

Muncang sh4)ing »bisa nyadari kabeh jinis kompleks lan hypeiboloid

Sholding Ifold, ctti nyadari kabeh jinis kompleks lan hypexboloid

Ukuran & Ukuran

Sttllsiz ^ lengen panel sirgel <Iki2

ifedfaM size, skgle panel area <2rrf

Ukuran gedhe, panel tunggal t4) to4ffn2 utawa Ndhuwur

Lar ^ sis »sirgle pttsl <Drr?

Tekstur Lumahing

Alam

IfetAllfe

Tekstur lan Colcrftil

Tekstur lan CokrfUl

Lingkungan urip Protection

Sumber Nm-renmble ^ hftraRil toenvircnent

Im fflergr-consuapt dhuwur ing produksi lan pangolahan

Eonsu-energi kurang ing aku ing jvoductia ^ n »-polluti«

Lor ene rgy-conaumpt ion inproducticn, n »-polhitim

Sabtu (Status Gagal)

Fragile ^ gagal gagal tanpa peringatan

Gampang kanggo deforat duwe foil ductile

(weteng awak lan uga ora e & sy todefttM yen gagal gagal duktile

(weteng awak lan uga dudu e & sy teve alur nggodho

Kasusahan

Nstuml aftorial .gmddtnHUty

ifetelUc mtarial ^ MngednbHity

frtttdmtilipesawatYfaelifeq)dumugi 200 taun

Cekak Kasedhiya Gxddxxabilitas

Cara Ngatur

Gantung / bolongan gantung maneh

Riwetinfflxnding

Kunci gantung / bali bolong / bali baja cefinectim garing

Kunci gantung / bali bolong / bali baja francais

tahan geni

ClafisA

Kelas A

Kelas A

Kelas A

Mxhilus saka Elastisitas

0.8xl0 ^ / mm *

0.7xl(Wmm *

0.4x10 ^ / 0101 *

0.2xl0Wmm,

Modulus saka Pecah

N8MPa

50-12fiMPa

^ 30MPa

N ISiPa. Duktilitas apik

Poisson Rasio

kanggo 12&

(133

0.2

(12


PANALITEN
Product Related