Kabeh Kategori
EN

Babagan Beilida

Sampeyan kene: Omah>Babagan Beilida

Beilida didegake ing taun 1999 kanthi ibukutha sing kadaptar 46 yuta yuan.Ia nduwe produksi lan produksi pabrik ing wilayah ekonomi utama negara kasebut, kanthi 340,000 meter persegi bangunan pabrik lan luwih saka 400 karyawan. Kanthi volume penjualan taunan luwih saka 500 yuta Ya, iku salah sawijining profesional GRC / UHPC / GRG / FRP / TCP lan perusahaan konstruksi lan kapasitas produksi taunan 1.5 yuta kothak persegi. Iki minangka unit sertifikasi GRCA internasional, unit wakil ketua GRC China. GRC unit industri standar standar GRC.Beilida minangka perusahaan industri, profesional, mekanisasi, cerdas lan informasi sing nggabungake riset lan pangembangan, desain, manufaktur, instalasi lan layanan dadi struktur amplop gedung GRC lan UHPC anyar lan komposit terpadu macem-macem fungsi. bahan tembok.

Beilida liwat riset jero lan pangembangan lan inovasi, panggunaan teknologi gelombang mikro, teknologi nano, macem-macem teknologi serat hibrida, teknologi cetak 3 d, robot cerdas, lan liya-liyane Teknologi anyar, bisa ngasilake fungsi, cerdas, perlindungan lingkungan, bangunan anyar bahan GRC, ganti modhuksi produksi produksi lan konstruksi tradisional, kanthi sukses digunakake ing bangunan gedung domestik, papan umum sing dhuwur banget - nanjak pusat Olimpiade pemuda, budaya lan seni seni changsha mei sihu, hotel Macao Venetian, kutha banyu changzhou dino, tangshan papan kaping tiga, yinchuan, dewan peringatan revolusi wuhan xinhai, museum pangeling-eling qian xuesen, dll; Proyèk luar negeri kalebu resort hiburan saipan Amerika, masjid Algeria, klompok mutiara Qatar, lan sapiturute, UHPC proyèk kayata konservatorium musik Shanghai, kutha shenzhen yuecai lan yuhang téater grand digunakake ing macem-macem lapangan arsitektur, dadi modhél lan pelopor Cina c perusahaan instruksional lan jeneng merek GRC industri.

Ing taun 2008, biraeta dianugerahi perusahaan pinunjul dening asosiasi GRC internasional, lan ing taun 2015, biraeta dianugerahi penghargaan juara industri GRC global dening asosiasi GRC internasional.

Apa PILIH AS

Nanjing BeiLiDa New Materials System Engineering Co., Ltd.

kita PABRIK